Επιχειρησιακή Άσκηση Ετοιμότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025επιχειρησιακή άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμού και πυρκαγιάς, στο πλαίσιο εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών “ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ” και “ΠΕΡΣΕΑΣ”.

Η άσκηση περιλάμβανε την εκκένωση τμημάτων του Νοσοκομείου, την ασφαλή μεταφορά και απεγκλωβισμό ασθενών, καθώς και τη δοκιμή των πρωτοκόλλων επικοινωνίας και συνεργασίαςμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στόχος της ήταν η εκπαίδευση και εξοικείωση του προσωπικού στις διαδικασίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, η ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και η βελτίωση του συντονισμού μεταξύ των υπηρεσιών υγείας και των σωμάτων ασφαλείας.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) το οποίο είχε τον συντονισμό και την εποπτεία της άσκησης, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Ροδόπης & 4η Ε.Μ.Α.Κ. παράρτημα Κομοτηνής, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, το ΕΚΑΒ Κομοτηνής, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τμ.Ροδόπης, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Αν. Μακεδονίας και Θράκης, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κομοτηνής όπως επίσης και τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης, καθώς όλοι συνέβαλλαν στα μέγιστα για την προετοιμασία και την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, το οποίο επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό, ετοιμότητα και πνεύμα συνεργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Η άμεση ανταπόκριση, η τήρηση των διαδικασιών και η αποτελεσματική διαχείριση των σεναρίων που προσομοιώθηκαν, επιβεβαίωσαν την ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού να ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα και συνέπεια ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Η Διοικητής 

Έλενα Ροφαέλα

Askisi 2025 1

Askisi 2025 2

Askisi 2025 3

 Askisi 2025 4

Askisi 2025 5

Askisi 2025 6

Askisi 2025 7

                                                                                   

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4ης Υ.ΠΕ.   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ        

   ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ                                                    
              «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»                   
 Κομοτηνή 05-11-2025
                                         

 

                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με βαθιά θλίψη, η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής αποχαιρετούν τον Γιάννη Καβαρατζή, έναν εξαίρετο ιατρό Παθολόγο και πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση και ήθος κατά την περίοδο 2006–2010.

Ο Γιάννης Καβαρατζής υπήρξε πρότυπο επιστήμονα και ανθρώπου, διακρινόμενος για την προσφορά του στον συνάνθρωπο, τη συνέπειά του και τη διοικητική του επάρκεια.

Παράλληλα, ως πρώην βουλευτής Έβρου, άφησε το αποτύπωμά του στη δημόσια ζωή με μακρά πορεία και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Με εκτίμηση,

Η Διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής

Ροφαέλα Ελένη

                 

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
4η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ                                                                                           Αριθμός Διακήρυξης : 8/2025
ΓΕΝΙΚΟ NΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ                                                                                       Αριθμοί Συστήματος Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (Α/Α 381784)
"ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"

Διεύθυνση: Σισμάνογλου 45, 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πληροφορίες: Λεονταρίδου Μαγδαληνή
Τηλέφωνο: 25313 51551
Email- promithies@komotini-hospital.gr

 

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»



Σας γνωρίζουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής μεταθέτει την ημερομηνία διενέργειας του με αρίθμ. 8-2025 και με συστημικό αριθμό 381784, Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση παροχής των υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης του Λεβητοστασίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» με την υπ’ αριθμ. 35/3ης/16-10-2025 απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας, για την Τρίτη 21-10-2022 και ώρα 10:00 π.μ., λόγω της διακοπής λειτουργίας και αναβάθμισης του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 32693 ΕΞ 2025/13-10-2025 έγγραφο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

PDF-Icon

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΡΟΦΑΕΛΑ

Ένας κύκλος μαθημάτων με θέμα την Υγιεινή των Χεριών και την Ορθή Χρήση Γαντιων ολοκληρώθηκε από τις Υπεύθυνες Νοσηλεύτριες Λοιμώξεων  και Εκπαίδευσης Διονίδου Χρύσα ,Παυλίδου Μαρία, υπό την αιγίδα της Νοσηλευτικής Διευθυνσης και την αρωγή της Διοίκησης συνεχίζοντας σταθερά τις δράσεις τους με στόχο την πρόληψη των νοσοκομειακών λοιμώξεων, την συνεχή εκπαίδευση των εργαζομενων και τη διασφαλιση της ασφαλείας των ασθενών και του προσωπικού.Ευχαριστουμε θερμά τους συναδέρφους που συμμετείχαν στηρίζοντας την κοινή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση της ποιότητας φροντίδας και την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης.Θα ακολουθήσουν νέοι κύκλοι εκπαιδευτικών μαθημάτων με διάφορες θεματικές ενότητες.

 

gantia 1

 

gantia 3                                                         gantia 4

 

 

 

 

 

 

4ype-logo

logoYYKA custom

gdpr

  MedicinetII banner