ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4ης Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Κομοτηνή 08-09-2025
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
«ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
«Πρόσκληση»
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Δότη Μυελού των Οστών, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου και φέτος συμπίπτει στις 20/09/2025, σε συνεργασία με την Ε.Ν.Ε. δηλώνουμε σαν νοσοκομείο τη συμμετοχή μας στην τέταρτη Πανελλήνια Εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών « οι νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Στις 18/09/2025 ημέρα Πέμπτη προσκαλούμε τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να συμμετέχουν εθελοντικά δίνοντας δείγμα μυελού των οστών, ηλικίας έως 45 ετών. Η λήψη πραγματοποιείται από τη στοματική κοιλότητα ώστε να εγγραφούν ως εθελοντές δότες αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο μυελού των οστών. Η λήψη του δείγματος στο νοσοκομείο μας θα πραγματοποιηθεί από την κυρία Ευαγγελία Κασμερίδου, η οποία είναι και υπεύθυνη στο χώρο του νοσοκομείου μας στην αιμοδοσία με ημερομηνία διεξαγωγής 18/09/2025 και ώρες διεξαγωγής 9:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ..
Επίσης, στις 16/09/2025 ημέρα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία σχετική με τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών από την κυρία Ευαγγελία Κασμερίδου στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του νοσοκομείου μας.
Παρακαλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να παρευρεθούν και για ενημέρωση προσωπική αλλά και για την ευαισθητοποίηση όλων των ανθρώπων στο χώρο εργασίας μας και στο κοινωνικό μας περιβάλλον.
Ευχαριστούμε
Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
Αναστασία Αριαντζίδου